Jegyezze meg!
 
 
 

Péceli Kenyérgyár Kft.

pĂ©ksĂ©gA Péceli Kenyérgyár Kft. többszöri átszervezés után 2003-ban alakult a volt Pest-megyei Sütõipar vállalat telephelyén. A jelenlegi tulajdonosi körhöz 2006 évvégén került. A közel 3 év alatt fejlesztéseknek köszönhetõen a kft. helyzete nagymértékben javult.

Az árbevétel jelentõsen emelkedett, mely 2008-2009 évben már közel 1.000 MFt. A Péceli Kenyérgyár 90 fõt foglalkoztat, közel háromszáz féle terméket gyárt. Partnereink között megtalálható a kis üzletektõl kezdve a nagyobb üzletláncokon keresztül az önkormányzati konyhák és óvodák.

pĂ©ksĂ©g ĂĽzletAz áru kiszállítását naponta 3 alkalommal, 14 teherautóval végezzük az év minden napján. A teherautóink HCCP és ÁNTSZ engedéllyel, rendelkeznek.

Sütõipari termékek gyártása mellet több élelmiszer üzletet üzemeltetünk, melyek közt megtalálható pékárut, tejterméket árusító kisebb egységek mellett a nagyobb ABC üzletek is. Tagjai vagyunk a HONI – COOP üzletláncnak.

 

Péceli Kenyérgyár Kft. Pécel, Rákos u. 26. 28/547-650

eszter.jpg
 

A kenyér története

     A táplálkozásélettani szempontból igen kedvezõ gabonamagnak köszönhetõ a tápláló, ízletes és olcsó élelmiszer, a kenyér létrejötte. A kenyér egyedüli abban, hogy tartós fogyasztás esetén sem unható meg, tehát nélkülözhetetlen élelmiszer.

Bõvebben...
Vonalban
Látogatók: 636151
© 2024 Péceli kenyérgyár Panini Pék pékség