Jegyezze meg!
 
 
 

Péceli Kenyérgyár Kft.

A Péceli Kenyérgyár Kft. többszöri átszervezés után 2003-ban alakult a volt Pest-megyei Sütőipar vállalat telephelyén. A jelenlegi tulajdonosi körhöz 2006 évvégén került. A közel 3 év alatt fejlesztéseknek köszönhetően a kft. helyzete nagymértékben javult.

Az árbevétel jelentősen emelkedett, mely 2008-2009 évben már közel 1.000 MFt. A Péceli Kenyérgyár 90 főt foglalkoztat, közel háromszáz féle terméket gyárt. Partnereink között megtalálható a kis üzletektől kezdve a nagyobb üzletláncokon keresztül az önkormányzati konyhák és óvodák.

Az áru kiszállítását naponta 3 alkalommal, 14 teherautóval végezzük az év minden napján. A teherautóink HCCP és ÁNTSZ engedéllyel, rendelkeznek.

Sütőipari termékek gyártása mellet több élelmiszer üzletet üzemeltetünk, melyek közt megtalálható pékárut, tejterméket árusító kisebb egységek mellett a nagyobb ABC üzletek is. Tagjai vagyunk a HONI – COOP üzletláncnak.

 

Péceli Kenyérgyár Kft. Pécel, Rákos u. 26. 28/547-650

eszter.jpg
 

A kenyér története

     A táplálkozásélettani szempontból igen kedvező gabonamagnak köszönhető a tápláló, ízletes és olcsó élelmiszer, a kenyér létrejötte. A kenyér egyedüli abban, hogy tartós fogyasztás esetén sem unható meg, tehát nélkülözhetetlen élelmiszer.

Bővebben...
Vonalban
Látogatók: 605038
© 2024 Péceli kenyérgyár Panini Pék pékség